psst.. -20% på ASOS

Hjemvendt

201703221947302545_sbig

Hej søde læsere,

SÅ er jeg endelig hjemme igen, efter at have været på mit livs vildeste rejse med bedsteveninden under armen. Hold nu op hvor har det været en oplevelse. Uden tvivl noget jeg ville anbefale enhver. TIl jer der ikke ved hvordan og hvorledes jeg har rejst, så kommer der lige et lille re-cap her:

Min bedsteveninde Cille og jeg tog i November sidste år knap 4 måneder afsted på en klassisk backpackertur. Vi er begge studenter’15 og dermed på vores 2. sabbatår. Vi startede med 1,5 måned i Australien, forsatte med en måned på smukke New Zealand og afsluttede med lidt over en måned i Asien kulturelle diversitet.. Bangkok, Koh Lipe, Kuala Lumpur, Singapore, Hong Kong mm.

Vi er hjemvendt for et par uger siden til vores savnede familier og kærester, med mildt sagt, en helvedes masse spændende ting i “bagagen”. Jeg glæder mig afsindigt til at få strukket nogle “Guide til” oplæg sammen, så jeg ikke blot kan fortælle, men også inspirere!! Specielt nu hvor sabbatårsrejser er gået hen og blevet nærmest obligatoriske.

Smid endelig en kommentar, hvis du har en drøm om at rejse ud i verdenen eller bare ønsker at få lidt ekstra inspiration og blod på tanden.

xoxo,

201703221910380544_sbig

   

Skriv kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

psst.. -20% på ASOS