RØGFRI FREMTID

Christmas wishes

juleoensker

Leopard pels // Gucci Bloom // Hvidt sengetøj // Wavy øreringe // Marmor sofabord // Anni Lu armbånd // Røde ruskindsstøvler // Momondo // Étoile tee // Nike Vapormax

Hej søde læsere,

Long time no se…. men på trods af det, skal i ikke gå glip af mine juleønsker i år! Vi nærmer os dagen og jeg glæder mig helt vildt. Julen er uden tvivl min absolut yndlings højtid.

I år ønsker jeg mig meget blandet, men mest af alt, står den på praktiske ting og sager. Mads og jeg søger lejlighed, så møbler, bestik, kaffemaskine og alverdens fine pynteting, skal der til!

Som i nok kan se, ønsker jeg mig jo “stadig” en lille tur til Paris.. SUK. Faktisk sidder jeg lige nu og surfer lidt ferieinspiration på Momondo, som er min personlige favorit når det kommer til flysøgninger. Det bliver bare ikke nemmere at danne sig et overblik!

Hvis i har inspiration til lækre destinationer at ramme i marts/april, så tager jeg gerne i mod! Hvad ønsker i jer? Gode ideer til juleønsker tages også i mod med kyshånd.

Håber i hvert fald, at i kan lide mine!

xoxo,

201703221910380544_sbig

 

Skriv kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØGFRI FREMTID